
به گزارش همسو نیوز،خسرو خسروی، دبیر هنری و عضو شورای سیاستگذاری پنجمین دوسالانه دیوارنگاری شهری تهران، از اجرای رویکرد تازه در این دوره از دوسالانه دیوارنگاری خبر داد و گفت: در این دوره ما سعی کردیم که با توجه به نواقصی که در دوسالانههای قبلی به وجود آمد و نسبت به رفع آنها بکوشیم بر همین مبنا، هم در تم دوسالانه و هم در بخش اجرایی تغییراتی اساسی را اعمال کردیم.
او افزود: در بخش تم دوسالانه ما سعی کردیم که بیشتر بر نقاشیهای ترسیمی و محله محور تمرکز کنیم و از اجرای آثار و پروژههای ماندگار پرهیز کنیم. در واقع تمام تلاش ما این است که بتوانیم بر روی آثار محلهای و مختص خیابانها تمرکز کنیم.
عضو شورای سیاستگذاری پنجمین دوسالانه دیوارنگاری شهری تهران، ادامه داد: به همین خاطر نیز از هنرمندان خواستیم که شخصا از خیابانها و محلههای خود عکاسی کنند و با انتخاب دیوار مورد نظر خود، طرحی را در این راستا ارائه دهند اما متاسفانه به دلیل اینکه در دورههای قبل برخی از مباحث به شکل روتین و الگو درآمده بود، در آثار ارسالی کمتر اثری را شاهد بودیم که این نگاه و رویکرد را دنبال کرده باشد.
خسروی از حضور نقاشان شناخته شده در این رویداد خبر داد و گفت: با توجه به آثار ارسالی هنرمندان، ما از 40 هنرمند و اساتید پیشکسوتتر دعوت به عمل آوردیم تا آثاری را با رویکرد مد نظر ما ارسال کنند.
او تاکید کرد: در این مرحله ما بیشتر از اساتیدی که در حوزه فیگوراتیو و توصیفی فعالیت داشتند، دعوت به عمل آوردیم تا اثری را برای دیوار محله خود ارائه کنند که البته امیدواریم با استقبال خوب این هنرمندان مواجه شود.
دبیر هنری پنجمین دوسالانه دیوارنگاری شهری تهران، درباره روند اجرایی این رویداد بیان کرد: در دورههای قبل همواره داوری آثار بر اساس طرحهای پرینت شده و آثاری بود که به شکل دیجیتالی به دست ما میرسید اما در این دوره، صرفا انتخاب آثار برای اجرا از روی این پرینتها و پلاتها انجام میشود. در واقع قضاوت نهایی و انتخاب آثار برتر طی یک پروسه پس از اجرای کار و بررسی نقاشی دیواری در محل انجام خواهد شد.
خسروی درباره سطح آثار ارسالی در این دوره، بیان کرد: از آنجایی که بسیاری از هنرمندان کار را طبق یک روال دنبال میکردند، امسال نیز آثار بیشتر شبیه به دورههای قبلی ارائه شده و کمتر افرادی به نکات مد نظر ما توجه کردند بنابراین امیدواریم که آثار ارسالی از سوی اساتید دعوت شده، بتواند فضا را به سمت رویکرد مورد نظر ما سوق دهد.