
به گزارش همسو نیوز،حمید چوبینه دبیر علمی نهمین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی تجلیل از برگزیدگان حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی با تبریک ایام ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: با وجود آنکه جامعه به هم پیوستهای هستیم و مسائل دینی در کنار مسائل انسانی اهمیت زیادی برایمان دارد، ولی کشور ما در زمینه مسئولیتپذیری اجتماعی جایگاه مناسبی ندارد.
مدیرعامل شرکت شهر سالم با ارائه آماری از فعالیتتشکلهای غیردولتی در ایران اظهار کرد: در حوزه مسئولیت اجتماعی، ایران بین 161 کشور جهان در رتبه 91 قرار دارد که رتبه مناسبی نیست. در جوامع توسعهیافتهای چون کشورهای اسکاندیناوی، به ازای هر 100 نفر یک سمن وجود دارد. در حالی که در کشور ما به ازای هر 15هزار نفر یک تشکل غیردولتی داریم.
وی این آمار را برای کشور نامیمون خواند و افزود: ما هویت اجتماعی ریشهداری داریم که یک سرمایه اجتماعی بزرگ برای کشور محسوب میشود و میتواند در مواقع بحرانی کشور برای دفاع از آن و کمک به هموطنان به کار آید. اما متاسفانه از آن به درستی استفاده نمیکنیم.
دبیر علمی همایش تجلیل از برگزیدگان حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی ادامه داد: وقتی دوستان مرهم به سراغ ما آمدند و پیشنهاد برگزاری همایش تجلیل از برگزیدگان حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی را مطرح کردند، ما بر اساس سیاست شرکت شهر سالم پیرامون توجه به این حوزه، با آغوش باز پذیرفتیم تا قدمگاه فعالان این حوزه را آماده کنیم و بدین ترتیب به توسعه این فرهنگ مهربان و مورد نیاز جامعه کمک کنیم.
چوبینه در بخش دیگری از سخنانش موسسه ملی مرهم را یکی از موسسات بسیار ارزشمند کشور در حوزه فعالیت داوطلبانه دانست که جمع زیادی از متخصصین در آن دور هم جمع شدهاند تا بتوانند بخشهایی از درد بیماران را التیام ببخشند.
وی یادآور شد: از مسئولین کشور، روحانیون، صاحبمنصبان، استانداران و نمایندگان محترمی که در این جلسه حضور دارند، تقاضا میکنم سمنها را به عنوان نهادهایی که میتوانند شاکله اجتماعی ما را به هم پیوند بدهند و هویت اجتماعی ما را پربار کنند، به رسمیت بشناسند، زمینههای تأسیس و فعالیت آنها در کنار مردم را ایجاد کنند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم در پایان با بیان اینکه مهمترین مسئله مسئولیت اجتماعی این است که ما مسئولیتپذیری را از خودمان آغاز کنیم و کار و حرفهمان را درست و دقیق انجام دهیم، یادآور شد: بالاترین کاری که امروز میتوانیم در حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی انجام دهیم، گفتن کلمه حق است تا جامعه شادابی داشته باشیم.