تشریح روند فعالیت تیم های سیار واکسیناسیون شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
با توجه به شیوع بیماری منحوس کرونا در طی دو سال گذشته، شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای مقابله با این بیماری و پیشگیری از شیوع بیماری بصورت شبانه روزی در قالب برنامه های مختلف ابلاغی از سوی ستاد مقابله با کرونای استان و شهرستان فعالیت کرده است که بصورت اجمالی به آن پرداخته می شود.

به گزارش همسو نیوز به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، همزمان با آغاز برنامه ملی واکسیناسیون، کمیته مقابله با کرونای شبکه بهداشت و درمان نیز براساس اولویت بندی گروه های هدف و در ادامه براساس گروه های سنی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه واکسیناسیون را در شهرستان از اواخر اسفند 1399 آغاز کرد.
در این راستا براساس برنامه ریزی ها و سیاست های موجود، 7 مرکز تجمیعی واکسیناسیون راه اندازی شد.
یکی از مهم ترین اهداف و خط مشی های نظام سلامت ، دسترسی عادلانه عموم مردم در خصوص تمام خدمات بهداشتی بویژه در این شرایط کنونی دسترسی آسان به واکسیناسیون بود. در این خصوص از مهر ماه 1400، یک تیم سیار با هدف استقرار در مناطق حاشیه و مناطق پرتردد شهرستان تشکیل و واحد سیار واکسیناسیون نیز با تجهیزات کامل تجهیز شد.
این واحد سیار از همان ابتدا براساس زمانبندی های انجام شده با استقرار در 10 سکونتگاه خاص شهرستان مانند روستای نوروزآباد در احمدآباد مستوفی و سایر مناطق حاشیه تمام گروه های سنی واجد دریافت واکسن را واکسینه کرد.
در مرحله دیگری از برنامه براساس شناسائی مناطق پرتردد و برنامه ریزی های انجام شده این تیم سیار در برخی از شهرک ها و خیابان های پرتردد مانند شهرک صنعتی چهاردانگه، میدان میوه و تره بار شهرستان،شهرک کامیون داران، شهرک جانبازان و جوانان قائمیه، واوان و … در روزهای متوالی مستقر شده است.
این شبکه تیم سیار دیگری متشکل از پزشک، مراقب سلامت و نیروی حراست تشکیل و برای واکسیناسیون افراد ناتوان، کم توان، معلول و سالمندان به ادرس های اخذ شده اعزام می کند.
تیم های سیار واکسیناسیون با توجه به اهمیت و ضرورت واکسیناسیون عمومی مردم بویژه در سازمان ها و ادارات و کارخانجات، در این مکان ها نیز مستقر شده است.
تیم سیار واکسیناسیون از ابتدای مهر ماه 1400 بیش از 18150 دوز واکسن و تیم سیار تزریق واکسن در منزل بیش از 420 دوز واکسن را تزریق کرده اند.
آمارواکسیناسیون صنایع نیز با مشارکت این شبکه و صنایع با تزریق 21000 دوز واکسن نوبت اول، 15000 دوز واکسن نوبت دوم و 10000 دوز واکسن نوبت سوم بوده است.
در حال حاضر برای دسترسی راحت تر مردم برای دریافت واکسن تمام مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت شهرستان برنامه واکسیناسیون را بصورت روزانه انجام می دهند و مکاتبه ای هم با شهرداری شهرستان مبنی بر در اختیار گذاشتن سه دستگاه اتوبوس برای راه اندازی سه تیم سیار واکسیناسیون دیگر در سطح شهرستان انجام شده است.
امید است تمام همشهریان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و بویژه مشارکت در تکمیل دوره واکسیناسیون خود و سازمان های و ادارات شهرستان نیز با همکاری و تعامل بیشتردر ریشه کنی و قطع زنجیره این بیماری اعم از در اختیار گذاشتن تجهیزات مورد نیاز برای انجام فعالیت های مورد نظر و اطلاع رسانی های محیطی به عموم مردم مشارکت نمایند که با مشارکت همگانی این هدف دست یافتنی است.